Nyhed

Kevin Shields vil ændre alt

My Bloody Valentine skal ifølge frontmanden have en ordentlig overhaling, når deres turné er slut

My Bloody Valentine blev gendannet i 2007 og spillede blandt andet på Roskilde Festival i 2008. Siden da har der været en række historier om indspilningerne til et kommende album, men indtil videre er der altså ikke kommet nyt fra gruppen, der sidst udsendte et album i 1991. Men Ifølge frontmandet Shields fortsætter indspilningerne til sommer.

Bandet er lige nu på turné i USA, og i den forbindelse udtaler Shields til NME, at der vil ske radikale ændringer med gruppen, når turnéen afsluttes til august. Han går ikke i detaljer, men siger at de ønsker at "ændre alt" og tage en ny tilgang til musikken, og at de vil tilføje et nyt medlem til bandet for at kunne lave flere ting.

Shields fortæller desuden, at de skal tilbage i studiet i juni og juli måned for at arbejde videre på det album, der har været i støbeskeen siden 1993. Her kan det endda være, at der vil blive indspillet materiale, der er inspireret af folkemusik. Shields fortæller nemlig, at hans største inspirationskilde lige nu er nogle blandede bånd med blues og folk, som Bobby Gillespie fra Primal Scream har lavet.


"Den type folk/blues-musik vil jeg sige underligt nok minder om "Loveless" (gruppens seneste album, red.). Den sangskrivningsstil, hvor du har versene og så de instrumentale breaks. Jeg tror faktisk at ville sige, at var der en slags musik i verden, der føles rigtig naturlig for mig, så er det den slags. Ikke bare folk/blues, men folkemusik i al almindelighed".

Går alt vel i studiet, kan man forvente at høre noget af det nye materiale til de sidste koncerter med My Bloody Valentine på deres amerikanske turné.

ANNONCE