Nyhed

The Gutter Twins til Vega

Mark Lanegan og Greg Dulli giver akustisk koncert i juli

De mildt sagt karismatiske sangere og sangskrivere Mark Lanegan og Greg Dulli fik masser af roser, da de sidste år udgav deres fælles debutalbum "Saturnalia" under gruppenavnet The Gutter Twins. Duoen spillede også i Danmark to gange, først på Vega i april og så på VoxHall i august. Både album og de to koncerter blev alle belønnet med fem stjerner af GAFFA, af tre forskellige anmeldere. Alle var enige om, at de to intense sangere med forkærlighed for det mørke og dystre, men stadig smukke og melodiske, gjorde det rigtig godt.

Nu kommer The Gutter Twins så tilbage til Danmark, nærmere betegnet Store Vega i København, hvor de spiller 17. juli. Denne gang er der modsat tidligere tale om en akustisk koncert for et siddende publikum under overskriften "An evening with Mark Lanegan & Greg Dulli – The Gutter Twins."

Vega lover, at de to herrer både vil spille Gutter Twins-numre og sange fra de respektive sangeres bagkataloger, og de er store. Greg Dulli har en fortid som forgrundsfigur i Afghan Whigs og en nutid som sanger i The Twilight Singers. Mark Lanegan har været forsanger i Screaming Trees, har lavet to duoplader med Isobel Campbell (eks-Belle & Sebastian), ligesom han har udgivet en række soloalbum.

An evening with Mark Lanegan & Greg Dulli – The Gutter Twins.
Store Vega, København, fredag den 17. juli
Billetsalget er netop begyndt via Vegas hjemmeside, Billetlugen og i Fona-butikker.

ANNONCE