Nyhed

The Knife-opera får premieredato

Forestillingen I Morgen Om Et År har premiere i København til september og tager senere til Århus

Det var i den grad tale om et scoop, da det lykkedes performanceteatergruppen Hotel Pro Forma at få den svenske duo The Knife til at lave musikken til deres opera om Charles Darwin, der har fået titlen "I Morgen Om Et År". Operaen har nu fået en urpremieredato, hvilket betyder at den vil kunne opleves for første gang nogensinde i Det Kongelige Teater 2. september.

Udover musikken af The Knife vil man også kunne opleve skuespillerinden Lærke Winther (Normalerweize) og den svenske sanger Jay-Jay Johanson i forestillingen, der handler om videnskabsmanden Charles Darwin og 150 års jubilæet for hans hovedværk om evolutionsteorien "Arternes Oprindelse".

Der er planlagt tre fremførelser af "I Morgen Om Et År" i Det Kongelige Teater, og billetter kan købes på www.kglteater.dk, på BilletNet og i Det Kongelige Teaters Billetcenter fra 11. maj kl. 12 (for abonnenter fra 4. maj kl. 12).

Der er dog også mulighed for at se operaen i Århus, hvor forestillingen vises 27. og 28. november. Billetsalget til de to forestillinger er allerede i gang via Billetnet.

ANNONCE