Nyhed

The Knife udgiver livealbum og koncertfilm

GAFFA.dk – Alt om musik

The Knife udgiver nyt livealbum: ”Shaking the Habitual: Live at Terminal 5”. 

Efter en række bizarre og teasende videoer på blandt andet deres Facebookside er den hedengangne svenske søskendeduo The Knife nu klar til udgivelsen af et dugfrisk livealbum ”Shaking the Habitual: Live at Terminal 5.” Fra den 1. september kan du således fordybe dig i en triadisk konstellation, som både favner et livealbum, en koncertfilm og en dokumenterende fotobog fra deres tour.

Grobunden for liveudgivelsen er albummet ”Shaking the Habitual” som udkom tilbage i 2013. I sin tid blev det beskrevet af GAFFA som en udvidende lydrejse gennem mørke og skurrede lydlandskaber. Med både dans, specialdesignede instrumenter og generelt overordentlig meget lir har The Knife efterfølgende spillet op til en spændende fest på deres turné.


I en pressemeddelse siger bandet: "Med denne bog inviterer vi jer til at dele nogle af øjeblikkene fra "Shaking the Habitual: The Show" med os. En oplevelse, der har været udfordrende, lærerig, inspirerende og fyldt med kærlighed for os begge to. Vi håber, at I vil nyde det, ligeså meget som vi gjorde."

The Knife gik i opløsning i 2014 og gav deres sidste koncert på festivalen Iceland Airwaves i Reykjavik 8. november. Siden har de to medlemmer arbejdet på egen hånd.

Du kan se den farvestrålende trailer lige her. 

ANNONCE