Nyhed

The Sounds annoncerer nyt album

Det svenske band tager på en stor USA-turné og udgiver ”Crossing The Rubicon” den 2. juni

De poppede punkere fra The Sounds har siden deres første album ”Living In America” fra 2002 haft stor succes med deres new wave-inspirerede musik. Nu er det tredje album fra The Sounds blev annonceret og udkommer den 2. juni.

Det nye album er indspillet i både Sverige, Los Angeles og New York og byder på mere af The Sounds' lettilgængelige retro-lyd, der trækker på firserkunstnere som blandt andre Blondie. Synthesizeren er normalt i centrum for The Sounds friske blanding af pop og punk, der har givet gruppen stor succes.

"Crossing The Rubicon" er navnet på opfølgeren til albummet ”Dying To Say This To You” fra 2006, som GAFFAs anmelder dog ikke fandt særlig inspirerende og gav albummet to stjerner og følgende ord med på vejen:

"I små doser kan man godt lade sig rive med af numre som 24 Hours og Painted By Numbers, men de 11 sange skiller sig generelt ikke voldsomt ud fra hinanden, og med sin temmelig ensformige råbevokal lyder Maja Ivarsson som Gwen Stefanis overgearede lillesøster, som man hurtigt får lyst til at smide ind på hendes eget værelse".

Pop-gruppen skal snart rejse rundt på det amerikanske kontinent, hvor de skal være gæster på No Doubts store turné i USA og Canada. Inden de rigtigt er kommet i gang med denne turné, udkommer det tredje udspil  "Crossing The Rubicon" altså den 2. juni.

ANNONCE