Nyhed

Balstyrko på efterårsturné

Ane Trolle, Blæs Bukki og Ormen drager landet rundt

Den balstyriske trio Balstyrko alias Blæs Bukki og Ane Trolle (begge sang) og Anders "Ormen" Christophersen (programmering) har allerede givet en håndfuld koncerter i foråret og sommeren, blandt andet Spot, Roskilde, Danmarks Grimmeste Festival og på lørdag den 15. august på Beatday i København. Nu drager de så på turné i det danske land til efteråret.

Trioens debutalbum "Jagten Paa Noget" udkom i marts 2009 og har høstet masser af roser. Eksempelvis uddelte GAFFAs Jesper Buhl fem stjerner og skrev blandt andet:

"Balstyrko ved, hvor vi futmatroser bor. Og de revser os underfundigt i deres eget særegne og fascinerende  lydunivers, som trækker lige så meget på psykedelia, vintage-jazz, dramatisk halvtredser-filmmusik, reggae og obskurt skramlende indslag, som på den elektroniske musik og hiphop, som to af trioens tre medlemmer normalt har været associeret med. Men Balstyrko er heller ikke ude på at lade sig kategorisere så nemt. De varme og organisk vinylstøvede produktioner er uhyre opfindsomt skruet sammen."

Også gruppens koncert på Roskilde Festival fik fem stjerner, denne gang af redaktør Peter Ramsdal, der blandt andet skrev:

"Balstyrko har en misundelsesværdig spændvidde i deres musikalske udtryk. Det ene øjeblik kan Ane Trolle lyde som en refrænsangerinde fra 60'erne i et nummer som "Blomstergraven" for i "Hvem Ringer" at trække veksler på cabaretmusik, mens Blæs Bukki i "Flammer og Steaks" fyrer en hurtig bademesterrap af."

Efterårets koncerter fordeler sig således:

17/9: Forbrændingen Albertslund
18/9: Vershuset Næstved
19/9: Pitstop Kolding
24/9: Posten Odense
25/9: Tobakken Esbjerg
26/9: Gimle Roskilde
2/10: Kulisselageret Horsens
3/10: Musikhuzet Rønne

Find billetten på GAFFA Billet

ANNONCE