Nyhed

Mongrel går i opløsning - og aflyser festugekoncert

Supergruppen med medlemmer fra Reverend & The Makers, Arctic Monkeys og Babyshambles er gået hver til sit

Engelske Mongrel, der efter planen skulle gå på scenen til Århus Festuges 2012-festival på VoxHall 3. september, har oplyst til festivalen, at bandets medlemmer er gået hver til sit.

Mongrel var en slags supergruppe bestående af sangeren Jon McClure fra Reverend & The Makers (billedet), bassisten Andy Nicholson og trommeslageren Matt Helders (henholdsvis tidligere og nuværende medlem af Arctic Monkeys), bassisten Drew McConell (Babyshambles) og rapperen Lowkey. Årsagen til opløsningen vides endnu ikke, men man kan forestille sig, at der har været lidt for mange egoer samlet i ét band.

Festugegæster, der via GAFFA Billet har købt billetter Mongrel-koncerten, vil i starten af næste uge modtage en mail med oplysninger om muligheden for at få udgifterne refunderet.

Aftenen, hvor Mongrel skulle have optrådt, byder fortsat på en koncert med Micachu and the Shapes, og Århus Festuge er på udkig efter endnu et band til aftenen, der kan give koncert i stedet for Mongrel. Så snart en ny koncert er på plads, vil det blive meldt ud.

2012-programmet byder foruden koncerten med Micachu and the Shapes på en række musikalske talenter, der tæller VV Brown og Ebony Bones (VoxHall, 4. september) samt Laura Marling, Gemma Hayes og Sophie Hunger (VoxHall, 5. september).

Læs mere om 2012 på aarhusfestuge.dk og find billetter på GAFFA Live