Nyhed

Niarn såret i skudepisode

Den aalborgensiske rapper var torsdag aften en blandt tre, der blev såret under en skudepisode på Nørrebro

Ifølge Københavns politi blev der torsdag 20. august ved 22-tiden affyret 10-12 skud i Jægersborggade på Nørrebro, hvor tre blev ramt. Det skriver Ekstra Bladet og kan samtidig fortælle, at blandt de sårede finder man en civilklædt betjent og den aalborgensiske rapper Niarn.

Betjenten blev ramt hårdest af skud, der havde ramt ham i både armen og maven, men det rapporteres, at han nu er indlagt og er i stabil tilstand. Niarn og en anden civilist blev ramt af strejfskud, og efter at være blevet behandlet på hospitalet skulle de begge have det fint.

Om episoden sagde Torben Ravn fra Copenhagen Records i nat til Ekstra Bladet:

"Det er korrekt, at Niarn er blevet ramt af et strejfskud i forbindelse med skudepisoden i Jægersborggade. Han er forholdsvis uskadt og er taget på hospitalet for at få behandling".

Torben Ravn fortæller desuden, at rapperen er "omtumlet", men at han alligevel forventer at kunne gennemføre to foredrag, han skal give i dag 21. august.

Det vides endnu ikke, hvad der præcis skete i går aftes, og hvorfor Niarn befandt sig i gaden Jægersborggade, der tidligere har været ramt af optøjer og voldsepisoder i forbindelse med den igangværende bandekrig i København. Men ifølge Ekstra Bladet bor rapperen i nærheden, og han har muligvis bare været der ved et tilfælde på sin vej hjem.

ANNONCE