Nyhed

Peter Belli fejrer jubilæum med cd og dvd

Den utrættelige rocker runder 50 år på landevejen

I år kan 65-årige Peter Belli fejre sit 50 års jubilæum som rocksanger - og det gør Ulven Peter med en single, et jubilæumslivealbum og en række koncerter. Alt sammen under overskriften "Rejsende I Rock'n'Roll".
 
Peter Belli startede sin karriere som sanger i 1959, hvor han som teenager spillede rundt omkring i ungdomsklubberne i København og omegn - som starten på det, der blev en af de længste og mest bemærkelsesværdige karrierer i dansk rockmusik.

Peter Belli og hans band De Nye Rivaler har ønsket at fejre jubilæet med et nyt album, indspillet live foran et dedikeret publikum - og til det formål indspillede de tidligere på måneden to koncerter i henholdsvis Skive og Århus. Som en ekstra bonus på albummet medfølger også en dvd, der dels indeholder et nyt jubilæumsinterview med Peter Belli og dels en koncert fra Musikhuzet i Bornholm, hvor repertoiret er sangene fra de succesfulde akustiske albums "Når Timerne Bliver Små" og "Sange Fra Blomstersengen", oprindeligt fra 2002 og 2004.

Livealbummet er derimod ganske elektrisk, ligesom det er tilfældet for Bellis igangværende turné, der i øvrigt rammer Tivoli i København mandag den 31. august. De Nye Rivaler består i øvrigt af Niels Ole Thorning (keyboards), Søren Bøje (guitar), Morten Maltesen (bas), Ulrik Bust (saxofon) og Flemming Olsen (trommer) og Lei og Lupe Moe (kor) - samt naturligvis Peter Belli på sin karakteristiske, både hæse og stærke vokal.

Jubilæumsalbummet "Rejsende I Rock'n'Roll" udkommer den 5. oktober - og efterfølgende drager Peter Belli & De Nye Rivaler igen på turne landet rundt.

ANNONCE