Nyhed

Sangskrivere på turné

Jonas Villumsen, Andreas Sorgenfrei og Johannes Holt Iversen har slået pjalterne sammen og optræder unplugged til syv koncerter

De tre sangskrivere Jonas Villumsen (Entakt), Andreas Sorgenfrei (Didium & The Black Bonnie Picture) og Johannes Holt Iversen (Joey
Groon) er gået sammen om at spille en række unplugged koncerter landet rundt på en turné, der strækkes sig fra august til november.

Jonas Villumsen blev præmieret af Statens Kunstfond for musik og lyrik i januar i år for sangene til albummet "På Bagsiden Af Europa", der fulgte op på den roste debutudgivelse "Træerne Vokser Ind i Himlen. Begge udgivelser er udsendt sammen med bandet Entakt, men til de kommende koncerter kan man altså opleve Villumsen i en helt anden sammenhæng.

Også Andreas Sorgenfrei (billedet) gør sig normalt i bandsammenhæng, og som frontmand i gruppen Didium & The Black Bonnie Picture, der sidste år vandt Starfighters-konkurrencen og albumdebuterede tidligere på året. Til disse koncerter vil han dog gå sammen med Villumsen i duoform og spille en række sange på danske som de har skrevet sammen.


Sidste navn på plakaten er 19-årige Johannes Holt Iversen alias Joey Groon, der blot er 19 år. Alligevel har han udsendt to digitale ep'er på sit eget pladeselskab, og til efteråret kan man altså få smagsprøver på den unge sangskrivers talent.

Jonas Villumsen, Andreas Sorgenfrei og Johannes Holt Iversen kan opleves på følgende datoer:

27.08.09 - Løves Bogcafe, København


01.09.09 - Godset, Kolding
16.09.09 - Gimle, Roskilde

10.10.09 - Rock Nielsen, Aalborg
16.10.09 - Fair Bar, Århus
30.10.09 - Café Retro, København

29.11.09 - Studenterhuset, Odense


ANNONCE