Nyhed

Steven Tyler falder ned fra scenen

Den akrobatiske performer fløjet bort fra koncert efter fald fra scenen

Aerosmith-frontmand Steven Tyler, velkendt for sin mildest talt dynamiske sceneoptræden og særegne håndtering af mikrofonstativer, måtte i aftes lidt over midnat lokal tid flyves på hospitalet, efter at han under en koncert ved Sturgis Motorcycle Rally, South Dakota, faldt bagover ned fra scenen og pådrog sig skader i nakke og skuldre.

I forbindelse med et strømsvigt midtvejs i koncerten underholdt den 61-årige sanger med en dans på den fra scenen fremskudte catwalk, og det var her, uheldet indtræf. En talsmand for Buffalo Chip Campground, hvor koncerten blev afholdt, forklarede efterfølgende om forløbet til Associated Press:

"Han (Tyler, red.) danser en masse på scenen og laver en masse med sit mikrofonstativ. Han satte stativet ned, drejede rundt om sig selv og trådte baglæns ud over scenekanten".


Tyler blev fløjet væk kvart over midnat lokal tid, hvorefter guitarist Joe Perry fortalte publikum, at koncerten var forbi. Det er endnu uklart, hvos alvorlige skaderne er, men Tyler var ifølge førnævnte talsmand ved godt mod og jokede med lægerne, da han blev båret ind i helikopteren.

Det er ikke første gang Tyler, som også har døjet med tilbagevendende problemer med foden, er kommet galt af sted på scenen. I 1997 måtte Aerosmith aflyse deres annoncerede koncert på Midtfyns Festival, da Tylers ben var kommet i karambolage med mikrofonstativet.

ANNONCE