Nyhed

The Cranberries bliver gendannet

Dolores O'Riordan skriver nye numre og tager på turné med sit gamle band

Irske Dolores O'Riordan udgav i sidste uge sit andet soloalbum, "No Baggage", men alligevel annoncerer hun nu, at hun er blevet genforenet med sit gamle band, The Cranberries, både for at skrive nye sange og for at tage på turné.

"Jeg har besluttet at blive genforenet med mine gamle bandmedlemmer i The Cranberries, og vi vil skrive nye sange og tage på turné sammen både for at spille numre fra mit nye album og greatest hits," fortæller O'Riordan på sin MySpace-profil.

The Cranberries har aldrig været officielt opløst, men har ikke optrådt sammen siden 2003. I januar optrådte O'Riordan dog med to af medlemmerne, brødrene Noel og Mike Hogan i Dublin i forbindelse med, at hun blev udnævnt til "honorary patron", altså en slags æres-leder, af Trinity College's Philosophical Society.


Turnéen begynder i Nordamerika i november og vil fortsætte til Europa i 2010.

The Cranberries blev dannet i 1989 og debuterede i 1993 med albummet "Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?" Det helt store gennembrud kom året efter med albummet "No Need To Argue" og især singlen "Zombie", der blev et kæmpehit. Siden har de udgivet yderligere tre album, senest "Wake Up And Smell The Coffee" fra 2001. I 2003 holdt bandet pause, og i 2007 solodebuterede Dolores O'Riordan med albummet "Are You Listening?"

 


ANNONCE