Nyhed

VIDEO: Miley Cyrus’ cover af ”Zombie” hyldes af The Cranberries

GAFFA.dk – alt om musik

17. oktober spillede kæmpestjernen Miley Cyrus tre sange til den virtuelle musikfestival Save Our Stages.

Tredje og sidste sang var én af sangerindens nye singler, nemlig ”Midnight Sky”, som udkom 13. august. Men de første to havde hun udvalgt til at være covernumre – først ”Boys Don’t Cry” af The Cure og siden ”Zombie” af The Cranberries.

LÆS OGSÅ: Miley Cyrus beskylder MTV VMAs for sexisme


Og netop coveret af ”Zombie” har høstet opmærksomhed hos flere musikmedier. Du kan høre det, sammen med de andre numre, i den officielle koncertvideo nederst i denne artikel – ”Zombie” starter tre minutter og 14 sekunder inde.

Den største ros må dog siges at være det faktum, at The Cranberries i dag, 20. oktober, selv har reageret positivt på Mileys cover-version. Bandet har skrevet de rosende ord på deres gruppes Twitter-profil.

“Vi blev opløftede af at høre om Miley Cyrus’ cover af Zombie på Whisky a Go Go på #SOSFEST i Los Angeles denne weekend. Det er et af de bedste covers af sangen, vi har hørt. Vi tror, Dolores ville have været meget imponeret!”


Miley Cyrus har på det seneste lavet flere covers af andre artisters sange. Hør ”Boys Don’t Cry”, ”Zombie” og hendes egen ”Midnight Sky” i videon øverst.

 


ANNONCE