Nyhed

The Temper Trap vender tilbage

Efter et kort visit til Beatday vender australske The Temper Trap tilbage til København til november

Det blev kun til 35 minutters musik, da The Temper Trap i den forgangne weekend spillede deres første danske koncert til Beatday. Men det var 35 minutter, der viste, at gruppen har stort potentiale og efterfølgende blev koncerten blandt andet af flere af GAFFAs læsere omtalt som et af festivalens højdepunkter. Nu vender de så tilbage for at spille en længere koncert i Vega til november, hvor man vil kunne høre materiale fra gruppens aktuelle debutalbum.

The Temper Trap kom ikke bare til landet med et nyt album i bagagen, men også med en del medieinteresse blandt andet på grund af en optræden til SXSW-festivalen i marts samt en placering på BBC's liste over navne, man skal holde øje med i 2009.

Det kunne man så passende starte med at gøre tidligere på måneden, da de debuterede med "Conditions", der viser gruppens forkærlighed for melodiøs indierock af den britiske slags, og måske ikke overraskende havde de valgt at lade Jim Abbiss (Arctic Monkeys, Editors, Kasabian) styre produktionen.

I den seneste tid har man kunne høre singlerne "Sweet Disposition" og "Science Of Fear" blive spillet flittigt på P3, og de må forventes også at blive leveret, når The Temper Trap træder op i Vega 23. november.

Forsalget til koncerten starter torsdag den 20. august, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE