Nyhed

Troels Abrahamsen tager på turné

Veto-frontmanden tager på en soloturné med albummet "WHT" i bagagen

Troels Abrahamsen har ud over arbejdet i Veto gjort sig bemærket under en lang række aliasser, men i maj smed han dæknavnene og debuterede som sig selv med albummet "WHT" (udtales "White", red.). En opfølger med titlen "BLCK" (udtales "Black", red.") er planlagt til efteråret, hvor man også vil kunne opleve Troels Abrahamsen give koncerter.

Her tager den produktive musiker på en dansk turné, hvor han vil blive bakket op af musikerne Michel Svane (trommer) og Mads Katholm (bas) fra Marvel Hill, der også medvirker på "WHT". De var også med, da GAFFA fik en forsmag på turnéen til Danmarks Grimmeste Festival i juli, hvor GAFFAs anmelder blandt andet skrev:

"Det skulle dog hurtigt vise sig, at vi befandt os på en opadgående kurve i forhold til intensitet og stemning. Dette blev understreget under "Switch It Off" der har en mediterende dragende stemning der ikke kunne ignoreres af selv de værste snakkehoveder. Her røg de første hænder i vejret, og da bandet herefter gled over i "Worksong", var der fest. Der blev ikke sagt meget fra scenen, men de tre "WHT"-numre "Collider", "End Scene" og særligt "Shine Your Light" gjorde ord overflødige. Numrene gør sig alle særdeles godt live og Michel Svanes trommespil oven på de programmerede beats giver en levende rytmisk bund, der er svær at stå stille til. Det var der sandelig heller ikke mange, der gjorde."


Der er mulighed for at opleve Troels Abrahamsen live på følgende datoer:

Torsdag 22.10 - Aalborg, Studenterhuset
Fredag 23.10 - Roskilde, Gimle
Lørdag 24.10 - Vordingborg, Stars

Fredag 13.11 - Århus, Train
Lørdag 14.11 - København, Vega

Torsdag 19.11 - Kolding, Pitstop
Fredag 20.11 - Odense, Cafe Kræz
Lørdag 21.11 - Albertslund, Forbrændingen

ANNONCE