Nyhed

Veto er tilbage – hør ny single

GAFFA.dk - Alt om musik

You say yes, I say yes! I lang tid har der været helt stille i Veto-land, men nu er der endelig og helt bogtaveligt lyd fra det højenergiske elektro-rockband.

Sidste mandag sendte Veto en teasende video ud i cyperspace og varslede således intet mindre end ny musik:

"Kære venner. Vi har arbejdet, og du har været tålmodig. Du skal vide, at vi på fredag udgiver en ny sang. Den hedder “I Am Here”. Kærligst, VETO."

Dagen er nu oprindet, og “I Am Here” er landet på de virtuelle hylder. Det er første musikalske udspil fra gruppen i næsten fem år. På nummeret vender bandet for alvor blikket fremad, hvor et hidsigt basgroove gynger i takt med disciplinerede rytmer, mens melodiøs synth kolliderer med Troels Abrahamsens vilde vokal.

LÆS OGSÅ: Her er de 10 første navne til Roskilde Festival 

Tilbage i foråret annoncerede Veto deres tilbagekomst på Facebook. De spillede efterfølgende på Heartland Festival i sommers og i 2018 vil de blandt andet gæste Skråen i Aalborg, VoxHall i Aarhus, Magasinet i Odense og Store Vega i København. GAFFAs Ole Rosenstand Svidt kvitterede for Heartland-koncerten med fem ud af seks stjerner og ordene:

"I front synger Troels Abrahamsen ekspressivt og fremragende, på én gang melankolsk og udadvendt, og man kunne næsten få den tanke, at han havde konkurreret med førnævnte Silas Bjerregaard om, hvem der kan kalde sig den mest følsomme elektrorocksanger i Danmark. Hans karakteristiske gestikuleren og viklen mikrofonledningen omkring armen er dog helt hans egen."

Vetos seneste udgivelse, ep’en Point Break fra 2013, fik ligeledes fem ud af seks stjerner.

"Med Point Break serverer Veto således seks sange, der ikke alene holder et højt niveau, men også er noget af det bedste, kvintetten har leveret indtil videre. Så hvis de har tænkt sig at fortsætte på denne måde, kan vi roligt krydse fingre for, at arbejdstempoet holdes. Tilbage er der bare at sige: keep 'em coming!"

LÆS OGSÅ: R. Kellys ekskæreste taler ud om sexmisbrug

Selvom der skulle gå næsten fem år, er der til stadighed høje forventninger til det populære elektro-rockband. Det bliver spændende at se, om det nye udspil kan indfri dem.

Lyt til "I Am Here" herunder.

 

ANNONCE