Nyhed

Angie Stone vender tilbage til Danmark

Den store soulsangerinde med den store stemme kommer igen til landet i 2010, hvor hun besøger Amager Bio

Pigerap-gruppen The Sequence blev i 80'erne startskuddet på Angie Stones lange karriere, der først rigtig tog fart, efter hun udgav sin solodebut, der bød på neosoul af den bedste slags. Siden er albummet blevet fulgt op af en række solide udgivelser, og nu kommer den 44-årige diva igen forbi landet, når Amager Bio åbner op for en soulfest i foråret.

Angie Stone er med sin alder og sin gode vægt blevet rollemodel for alternativt kvindebillede i medierne, og da sangerinden stadig har en af de største stemme i amerikansk neosoul, har ingen endnu kunne ryste Angie Stone af pinden.

Der var heller ingen slinger i valsen, da Angie Stone sidst besøgte Train sidste forår. Her måtte anmelderen for GAFFA, Ole Rosenstand Svidt, punge ud med de fire stjerner for koncerten, der fik følgende ord med på vejen:


"Ganske symbolsk smed Angie Stone herefter sine højhælede sko, skiftede til flade plasticsandaler og satte tempoet markant op i sangen 'I Wasn't Kiddin''. Pludselig stod ikke to ben stille på Train, og sådan fortsatte aftenen i den mere udadvendte afdeling – med plads til enkelte og dediceret smukke ballader som 'More Than A Woman' (i duet med den ganske stærkt syngende keyboardspiller Jonathan Richmond) og den afsluttende 'No More Rain'."

De stærke sange kan igen opleves på dansk jord, når Angie Stone gæster Amager Bio den 15. marts næste år. Billetter til koncerten kan findes via GAFFA Live.

ANNONCE