Nyhed

Britney rydder op i rygterne

Sangerinden har lavet en liste på 75 mest bizarre eller falske historier skrevet om hende i 2009

Der er ikke mange popstjerner, der i løbet af et år trækker så mange overskrifter som Britney Spears. Ikke overraskende er der derfor nogle af historierne, der efterfølgende viser sig ikke at være helt sande - og nogle gange kan man ligefrem lure fra starten, at de er det pure opspind. Derfor har Britney i år valgt at samle de 75 historier, som hun mener har været de mest løgnagtige eller bizarre i 2009 og samlet dem på sin webside.

I indlægget The Year In BS (som i bullshit, red.) kan man læse samtlige historier, hvor der naturligvis er nogle, der stikker ret kraftigt ud. Eksempelvis historien om at Britneys familie engang var så fattige, at de blev nødt til at spise egern, og at afsløringen har fået hendes fans til at købe egernkød i kilovis for at få en smagsprøve af, hvordan sangerindens opvækst var.

En anden handler om Britneys afhængighed af havearbejde, en tredje handler om hendes hemmelige drøm om at åbne en butik i Venedig, hvor man kan købe perler, og så er der et hav af historier om potentielle kærester, sammenbrud, forholdet til faren, kollaborationer og pensionsplaner.

Det er alt sammen ganske underholdende læsning, og så kan man jo samtidig gætte på, hvor mange sandfærdige historier, der er blevet lagt i puljen for at rette lidt op på Britney Spears' omdømme.

ANNONCE