Nyhed

Kalle Pimp skriver kontrakt med Jon

Talent 09-vinderen blev fritstillet af Sony, men er hurtigt hoppet over på den tidligere Popstars-vinders selskab Idol Inc.

Familiefaderen og rapperen Kasper Larsen, som blev kendt i de danske tv-stuer som Kalle Pimp i Talent 09, vandt en del popularitet, 250.000 kroner og blev tilknyttet Sony Music. Pladeselskabet har dog netop fritstillet ham fra kontrakten, men Kalle Pimp har været hurtig til at finde over til Jon Nørgaards nye selskab Idol Inc.

Kasper Larsen blev droppet af pladeselskabet Sony Music og har udtalt, at han har brugt 20.000 kroner på studietid, som han mener Sony bør dække. Rapperen har dog hurtigt fundet frem Jon Nørgaard, der selv vandt konkurrencen Popstars i 2002, og hans nye pladeselskab Idol Inc. Jon Nørgaard udtaler på pladeselskabets hjemmeside om kontrakten med Kalle Pimp:

"Med Kalle Pimp har vi fået en virkeligt solid profil, som vi ikke havde i artistskaren. Det glæder mig utroligt, at Kalle har valgt os imellem de andre bejlere, han havde, og jeg glæder mig meget frem til vores fremtidige samarbejde."


Kalle Pimp kom "brasende" ind i DR's talentprogram og havde som de andre deltagere, der nåede til selve tv-showet, underskrevet kontrakter. Vinderen var på den måde sikret hos pladeselskabet Sony, hvis de vel at mærke ønskede det. Michael Højris fra Dansk Musiker Forbund forstår ikke tv-kanalernes måde at føre deltagerne af talentkonkurrencerne bag lyset på og siger til GAFFA:

- Det synes jeg selvfølgelig er noget pis. At kunstnere allerede inden de skal på tv, underskriver en kontrakt og bliver bondefanget på den måde, synes jeg er en uanstændig måde at gøre det på. Det har været sådan med X Factor og alle de lignende talentkonkurrencer. 

Det er dog lykkes Kalle Pimp at komme ud af sin kontrakt uden de store knubs, og han kan ifølge sit eget udsagn vælge det bedste sted at være. Han udtaler sig på Idol Inc.'s hjemmeside om forløbet:


"Rejsen hertil har været sjov og måske lidt turbulent til tider, men jeg føler, at jeg er landet det rigtige sted og glæder mig utroligt meget til det nye samarbejde. Allermest glæder jeg mig dog til, at min single endelig kommer på gaden."

Singlen "Dagens Danmark" udkommer efter planen allerede inden jul, hvor Kalle Pimp vil vise landet, at "Det her talent kan fandeme klare det".

ANNONCE