Nyhed

Kalle Pimp udgiver single

Talent 09-vinderen udgiver "Dagens Danmark" på Jon Nørgaards pladeselskab Idol Inc.

Vinderne af talentprogrammer som X Factor, Scenen er Din og ikke mindst Talent er blevet flittigt debatteret på GAFFA, efter at Copenhagen Records-direktøren Jakob Sørensen serverede en bredside i Politiken i sidste uge. Nu har det seneste skud på stammen, Kalle Pimp, sin første single færdig og er klar til gøre beskyldningerne til skamme.

Kalle Pimp havde oprindeligt en forhåndskontrakt med Sony Music efter sin sejr i Talent 09, men pladeselskabet valgte ikke at følge op på muligheden og fritstillede i stedet den 23-årige rapper. Det tog dog ikke lang tid, før en anden tidligere vinder af et talentshow, Jon Nørgaard, fik fat i pimpen og fik ham i stald hos sit nystartede selskab Idols Inc. Kalle Pimp tog selv bladet fra munden om skiftet af pladeselskabet i januar-udgaven af GAFFA, hvor han sendte verbale skyts tilbage mod Den Gale Pen:

- Vi føler os ikke kneppet af branchen. Jeg tror faktisk aldrig, at det har kørt bedre for mig og Jon, end det gør nu. Man lærer af sine fejl, selvom vi ikke har begået nogen. Jeg vil helt klart mene, at Idol Inc. (Jons pladeselskab, red.) er et af de mest velfungerende selskaber, vi har i Danmark. Det er nemlig et selskab, som vil frem i livet i forhold til visse andre.

Den eksponerede rapper har dog længe arbejdet med musikken og har siden starten af årtusindet varmet op for en række velkendte hiphop-personligheder som Johnson, MC Clemens og Ataf Khawaja. Men der skulle en medvirken i DR's talentshow til, før Kalle Pimp kom på alles læber. Med numrene "Jeg Er På Igen", "Gør Hvad Jeg Vil" og "Dagens Danmark" vandt han Talent 09 og er nu klar til at udgive det sidstnævnte nummer som single og starte sin karriere.

Bedøm selv, om talentet kan klare det på nummeret "Dagens Danmark", der bliver udgivet i dag, og som kan høres nedenfor:


ANNONCE