Nyhed

Kashmir og Selvmord til Nibe

Kasper Eistrup og Co. spiller sommerens eneste nordjyske koncert på Den Lille Fede, hvor Selvmord også optræder

The Blue Van, Medina, Dalton og Dizzy Mizz Lizzy har allerede meldt deres ankomst på den nordjyske festival i Nibe, og nu kan velkendte ansigter også skrives på plakaten. Kashmir (billedet), der sidst besøgte Skalskoven for to år siden, og Selvmord, hvorfra både L.O.C. og Suspekt tidligere også har besøgt festivalen, kan opleves i Nibe til sommer.

Kashmir har netop offentliggjort, at titlen på det succesfulde rockbands sjette album bliver "Trespassers", som udkommer den 1. februar, hvor man indtil videre har kunne høre førstesinglen "Mouthfull Of Wasps" i radioen. Kasper Eistrup og resten af Kashmir spiller ifølge pressemeddelelsen den eneste nordjyske koncert denne sommer på Den Lille Fede.

Suspekt, der udgør 3/5 af den nydannede rapgruppe Selvmord, gæstede også dette års Nibe Festival og festede med et stort publikum på Hesteplads i Nibe. Efter Orgi-E, Rune Rask og Bai-D officielt er gået sammen med L.O.C. og Jonas Vestergaard, kan publikum forvente endnu en stor rap-oplevelse i Nibe.


Programmet begynder dermed at tegne sig for Den Lille Fede, der både kan bryste sig af at have nogle af landets højaktuelle rockbands på scenen samt flere af de mest populære navne i dansk musik lige nu.

Den 26. Nibe Festival løber af stablen fra den 30. juni til den 3. Juli, og billetter kan findes via festivalens hjemmeside.

ANNONCE