Nyhed

Limp Bizkit offentliggør albumtitel

Der er nu bekræftet titel på det kommende album og sat et forsigtigt bud på, hvornår det udgives

Frontmand Fred Durst har i går sat titel på Limp Bizkits første album siden "The Unquestionable Truth (Part 1)" fra 2005. Det gjorde han via sin Twitter-side, hvor han også har givet et forsigtigt bud på, hvornår den kan ventes at komme i butikkerne. Titlen bliver "Gold Cobra",  og vil være det første album i ti år, hvor hele det oprindelige bands line-up er med.

"The Unquestionable Truth (Part 1)" var mere en ep end et egentligt album, med kun syv numre, og fik aldrig en to'er. Den fik en noget blandet modtagelse af GAFFAs anmelder, Keld Rud, som gav den 3 stjerner, og mente, at ep'en indeholdt noget af deres bedste materiale til dato, men også en del mislykkede indfald:

"Teksterne har flyttet fokus fra navlepilleriet og de umodne hiphop-klichéer til sprængfyldte emner som politik, pædofili og religion. Samtidig er Fred Durst og co. med Wes Borland tilbage i folden bevæbnet med mere potente riff, der sparker alle former for røv. De to åbningsnumre 'The Propaganda' og 'The Truth' er overraskende gode. De flytter klodser og minder mest af alt om Rage Against The Machine. Herefter går det hastigt ned ad bakke på de resterende fem numre. Limp Bizkit slutter af med en patetisk ballade, 'The Surrender', hvor Fred Durst endnu en gang viser, at han ikke ligefrem synger godt. Sjældent har begrebet en blandt fornøjelse passet så godt på en cd."


Bandet skulle have arbejdet på sangskrivning under deres Rainbows And Unicorns-turné i sommer, og har været i studiet i et par måneder nu. "Gold Cobra" er sat til at udkomme i den første halvdel af 2010.  Der er endnu ikke offentliggjort planer om en opfølgende turné.

 

ANNONCE