Nyhed

Selvmord på Bork Havn Musikfestival

Suspekt og L.O.C.’s nye gruppe gæster den vestjyske festival sammen med Dizzy Mizz Lizzy

Bork Havn Musikfestival kunne bryste sig af at være fuldstændig udsolgt, da Nephew, Kelly Rowland og D-A-D var blandt de store navne til sidste års festival. Nu begynder forberedelserne til næste års festival, der byder på Dizzy Mizz Lizzy og den nye rap-konstellation Selvmord.

L.O.C., de tre suspekte hiphoppere Orgi-E, Bai-D og Rune Rask samt produceren Jonas Vestergaard udgør den stærke opstilling i, hvad der ikke kan betegnes som andet end en supergruppe på papiret. Selvmord debuterede på toppen af albumhitlisten sidste uge og har desuden fået pæne anmeldelser i blandt andet GAFFA, hvor der blevet skrevet "absolut godkendt" i den firstjernede anmeldelse.

Bork Havn Musikfestival er hverken nyt for L.O.C., Suspekt eller Dizzy-frontmanden Tim Christensen, der alle tidligere har besøgt den vestjyske by med deres respektive shows. Til næste år handler det om det gendannede 90'er rockband og den nydannede rapgruppe, når Bork igen åbner op for publikum. Arrangørerne af festivalen skriver i en pressemeddelelse om navnene:


"Musikprogrammet tager så småt form, som tiden skrider frem. Der er dog lidt vej endnu, men vi arbejder hårdt på at gøre næste års program helt fantastisk, det bliver lige så godt som sidste år, hvis ikke bedre."

Bork Havn Musikfestival løber af stablen den 4. til den 7. august 2010, og mere info om festivalen kan findes på arrangørernes hjemmeside.

ANNONCE