Nyhed

Flere navne til Pop Revo

Lily Electric med flere er blevet tilføjet årets program

Tidligere på måneden kunne folkene bag dette års Pop Revo-festival meddele, at det havde lykkedes dem at få det svenske kultnavn The Bear Quartet til dette års århusianske musikfestival. Nu er arrangørerne klar med flere navne, der repræsenterer Danmark, Sverige og USA.

Fra Danmark kommer Lily Electric, der dog har base i Berlin, og som med turneer i Tyskland gradvist vundet pæn anerkendelse for deres medrivende powerpop syd for grænsen. Bandet debuterede sidste år med albummet "You're In The Painting You Saw", der i en flot anmeldelse her på GAFFA.dk blev kaldt "et af de mest elegant krukkede og sofistikerede danske album i lang tid".

Sverige repræsenteres af gruppen Love Is All, der blandt andet kunne opleves i Danmark, da de i 2007 spillede til Spot-festivalen. Koncerten kom efter udgivelsen af debutpladen "Nine Times That Same Song", og da GAFFAs anmelder så dem til Spot, blev de rost for deres "evne til at lave plads i de musikalske parforhold" i en femstjernet anmeldelse.


Til sidst har vi fat i endnu et kultnavn, denne gang fra USA. Det drejer sig om det amerikanske enmands-band Casiotone For The Painfully Alone alias Owen Ashworth, der ikke overraskende laver sin musik på gamle Casio-keyboards. Om Casiotone For The Painfully Alone skriver arrangørerne:

"Med sine melankolske, fortællende og hjertegribende tekster i et råt, simpelt og hjemmebrygget lydunivers har han i de senere år opdyrket en hengivent publikum. Til Pop Revo stiller han for første gang i Danmark op med fuldt orkester, så der bliver rig lejlighed til at opleve det uforlignelige synthpop blues for fuld udblæsning".

Festival afvikles i dagene 1. og 2. maj på Voxhall i Århus, og i den nærmeste tid vil flere spændende kunstnere fra både indland og udland blive offentliggjort.


Billetsalgettil Pop Revo 09 er i gang via GAFFA Billet.

ANNONCE