Nyhed

Love Is All er klar med treer

Den svenske postpunk-gruppe skifter pladeselskab og har tracklisten klar til den kommende "Two Thousand And Ten Injuries"

Göteborg-bandet Love Is All har ulmet på det amerikanske indielabel What's Your Rupture?, hvor de har udsendt to album, før de netop har skiftet til det nye pladeselskab Polyvinyl. Herfra udsender den svenske punkpop-gruppe nu det tredje album med navnet "Two Thousand And Ten Injuries".

Kvintetten med forsangeren Josephine Olausson i front har af flere omgange besøgt nabolandet Danmark, hvor det er blevet til fine anmeldelser på både Spot Festival og Pop Revo-Festivalen. Derudover har deres seneste album fra 2008 "A Hundred Things Keep Me Up At Night" også modtaget en del ros fra blandt andre GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt, der skrev i sin firestjernede anmeldelse af det andet album:

"Love Is All har nemlig igen fyldt kanylen med en håndfuld hårdtpumpede, veldrejede sange lige midt mellem punk og pop, tilsat saxofon. Det går over stok og sten, og det støjer og sejler, som lå Love Is Alls studie lige oven på et jordskælvs-epicenter. Josephine Olaussons let skingre, men alligevel velfungerende hystade-vokal udgør dog et nogenlunde fast fokuspunkt, af og til fint suppleret af guitarist Nicholaus Sparding.

Opfølgeren til dette album er blevet optaget i Love Is Alls eget studie i Göteborg sidste sommer og er produceret af Wyatt Cusick fra gruppen The Aislers Set sammen med medlemmerne selv. "Two Thousand And Ten Injuries" udkommer den 23. marts.

"Two Thousand And Ten Injuries":

01. Bigger Bolder
02. Repetition
03. Never Now
04. Less Than Thrilled
05. Early Warnings
06. False Pretense
07. The Birds Were Singing With All Their Might
08. Again, Again
09. Kungen
10. A Side in a Bed
11. Dust
12. Take Your Time

ANNONCE