Nyhed

Kele Okereke vender plader i Århus

Bloc Party-sangeren er dj på Train 8. maj

Man kunne søndag aften opleve Bloc Party spille en udsolgt koncert i Store Vega, hvor GAFFAs anmelder kaldte dem "et af tidens bedste bands på den internationale musikscene" og beskrev koncerten som en "forrygende opvisning udi rockkoncertens kunst". Gruppen vender desuden tilbage til juni for at spille til Skive Beach Party, men inden da kan frontmanden Kele Okereke opleves til et ULAH-arrangement på Train i Århus.

Spillestedet har netop offentliggjort, at det er lykkedes dem at få sangeren til at komme til Århus for at vende plader på Store Bededag. Hvis man tjekker klip på YouTube af hans dj-sets, kan man ikke bare se ham danse rundt til Salt N Pepa, Fleetwood Mac, Daft Punk og Nirvana, men også at han nogle gange griber mikrofonen og synger med på Bloc Party-sange. Så det kan godt gå hen og blive en særdeles underholdende aften i selskab med den karismatiske frontmand.

Samme aften vil man kunne høre musik valgt af Andreas Lemche (eventuelt.org) og Rasmus Weng Karlsen (Klub Stuka) samt Djuna Barnes.

Kele Okereke kan opleves på Train i Århus 8. maj.

ANNONCE