Nyhed

Mød D-A-D i Odense

Bandet møder op til D-A-D Convention på Posten inden koncerten i Odense 6. marts

For tredje gang står brødrene Jesper og Morten Lorenzen 6. marts for en D-A-D Convention i Odense, hvor man ud over at kunne deltage i forskellige lodtrækninger om eksklusivt merchandise også vil kunne møde bandet inden de samme aften skal give koncert i Odense Idrætshal.

På messen vil der være mulighed for at købe masser af D-A-D-materiale fra de forskellige stande, deriblandt  D-A-D's officielle merchandise. Der vil være lodtrækninger om masser af D-A-D-ting som "Monster Philosophy"-vinylplader og limited edition cd'er, plakater med mere, og så laver firmaet Modern Drums specielt til denne lejlighed et specielt Laust Sonne "mini" stortromme frontskind, hvor der vil blive trukket lod om fem styks.

Hvis du medbringer din D-A-D 25th jubilæumsguitar, er du desuden med i en speciel lodtrækning om en original D-A-D 25th "Ill Will" limited guitarpedal fra Musikhuset Aage Jensen. Samme firma har desuden en stand på messen, hvor man kan købe guitarpedalen, Molly guitar picks, og de vil medbringe 2 "costum made" D-A-D 25th guitarer, der også vil være til salg på dagen. Der er kun lavet tre eksemplarer af denne guitar, hvoraf Jacob "Cobber" Binzer har den ene.

D-A-D Convention 2009 afvikles på Posten i Odense 6. marts fra 14:00-18:00, og D-A-D kan samme aften opleves live i Odense Idrætshal.


ANNONCE