Nyhed

The Alpine går i opløsning

Bruddet er en fælles beslutning og sker i fuld fordragelighed

Det københavnske pop-rock-band The Alpine har nu offentliggjort, at gruppen går i opløsning efter sammenlagt to fuldlængde albumudgivelser, "On Feel Trips" fra 2006 og "There's Only So Much You Can Do" fra 2008, og nogle år, hvor bandet har været meget aktive på radio-, tv- og koncertfronten. I en pressemeddelelse skriver bandet således:

"Der er alt, alt, ALT for mange mennesker at takke til, at vi nogensinde ville kunne overskue dem alle. Men vi vil alligevel med dyb respekt og kærlighed takke alle jer fans, samarbejdspartnere, familier, venner, kærester og ekskærester, der skrålede med til koncerterne, og gjorde dem til det vildeste vi til dato har oplevet - alle jer, der troede på os all the way og gav vollgas i musikkens navn. Uden jer var vi aldrig nået så langt!"

I pressemeddelelsen forsikrer bandet også om, at opløsningen af The Alpine er en fælles beslutning truffet af medlemmerne Peter Boesen, Jesper Hoff-Clausen, Ida Strand, Bjarke Monrad og Simon Kringel, der også giver udtryk for, at bruddet sker i fuld fordragelighed, og bandets medlemmer er desuden i fuld gang med nogle individuelle musikprojekter.


Som et sidste farvelkys har The Alpine udsendt en live-version af nummeret "Adrian" optaget under deres sidste koncert på Vesterbro Festival den 7. juni sidste år, og videoen kan netop nu ses på YouTube.

ANNONCE