Nyhed

Støttekoncert på Nørrebro for irakiske flygtninge

...med Zaki, The Alpine, Factory 45 og DJ Pladevennerne

Den 26. april er der støttekoncert på Nørrebro på Kapelvej 44. Det er i Støberiet bag Medborgerhuset.

Musikken bliver leveret af The Alpine (billedet), Zaki, Factory 45 og DJ Pladevennerne, og der er "Gourmet Kebab" til natmad. Overskuddet fra festen går ubeskåret til Dansk Flygtningehjælps projekter og community centre for irakiske flygtninge i Damaskus.

"For hver iraker Danmark har givet asyl, har Syrien taget imod 2000 irakiske flygtninge. Som det eneste land i verden har Syrien holdt døren åben for de hundredetusinder af irakere, som har måttet flygte fra deres hjem. Det betyder, at der i dag befinder sig op mod 1.5 million irakere i Syrien.


Mange af dem har svært ved at skaffe mad på bordet, har brug for lægehjælp og lider af krigstraumer, men den syriske stat er på ingen måde gearet til at tage sig af de mange flygtninge. FN har anmodet dets medlemslande om at yde støtte til Syrien, men hjælpen har indtil videre været begrænset."

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra arrangørerne. Du kan finde mere info på deres blog.

Energiske The Alpine udgav deres andet album "There's Only So Much You Can Do" så sent som i onsdags, den 16. april. Det er opfølgeren på debuten fra 2006 "On Feel Trips".


Factory 45 er et af Københavns nye upcoming, Libertines-inspirerede, rock'n'roll-talenter, der har en debut-ep lige om hjørnet.

Den dansk/egyptiske rapper Zaki har sin helt egen stil, der spænder over hiphop, reggae, afrobeats og arabisk folklore. Zaki har blandt andet samarbejdet med Æter og Natasja.


Arrangørernes blog

ANNONCE