Nyhed

Balstyrko på vej med single og album

Ane Trolle, Blæs Bukki og Ormens fælles projekt er lige om hjørnet

I den danske musikundergrund har der længe været snak i krogene om Balstyrko, en projekt bestående af den allestedsnærværende sangerinde Ane Trolle (Trolle//Siebenhaar, JaConfetti, Trentemøller, Booty Cologne, Peder med flere), rapperen Blæs Bukki (tidligere Malk de Koijn og Bikstok Røgsystem) og produceren Ormen (Melk med flere).

Allerede i januar 2008 spåede GAFFA, at ”de bliver store i 2008”. Dér var vi lige en postgang for tidligt ude, for Balstyrkos debutalbum, der egentlig skulle være udkommet i 2008, blev udskudt. Men nu er det lige om hjørnet. Albummet med titlen ”Jagten Paa Noget” er på gaden 3. marts, og singleforløberen ”Intet Stopper Helt” udkommer 12. januar.

Albummet er blevet skabt i et lille studie i København og i et sommerhus ved Vesterhavet. Sangene er skrevet af Trolle og Bukki og produceret af Ormen med Blæs som co-producer.

Musikken er inspireret af både pop, hiphop, reggae, folk og meget mere, og som antydet i titlerne er teksterne på dansk – hvilket for den normalt engelsksyngende Ane Trolle er nyt territorium.

ANNONCE