Nyhed

Clap Your Hands Say Yeah går ikke i studiet

Gruppen har droppet planer om at gå i studiet, men benægter, at de er opløst

Der var planer om, at Clap Your Hands Say Yeah i den nærmeste fremtid skulle en tur i studiet for at forberede opfølgeren til "Some Loud Thunder" fra 2007, men de planer er nu blevet skrottet. Men til NME siger gruppens manager, Nick Stern, at dette dog ikke skal tolkes, som at gruppen er gået i opløsning.

Gruppens medlemmer vil i stedet fokusere på en række soloprojekter, og Stern siger til NME, at man derfor ikke skal forvente, at gruppen vil blive samlet igen i den nærmeste fremtid.

Frontmand Alec Ounsworth ellers sagde i sidste uge til webside Wireless Bollinger, at han i år gerne ville udsende minimum tre plader i år inklusive et med CYHSY samt en soloplade og et album til børn, hvor det sidste hverken skulle være morsomt eller fyldt med falsk optimisme. Men det ser altså ud til, at soloprojekterne i første omgang får topprioritet.

Brødrene Lee og Tyler Sargent har allerede medvirket på et soundtrack sidste år, og Tyler Sargent er nu gået sammen med Robbie Guertin fra gruppen og har dannet sideprojektet Uninhabitable Mansions. Så der sker ting og sager, men efter gruppens koncert 13. februar i New York bliver der altså stille omkring Clap Your Hands Say Yeah i en periode.

ANNONCE