Nyhed

Graham Coxon fortæller om Doherty-samarbejde

Blur-guitaristen har på bandets forum kommenteret på sit arbejde på Pete Dohertys kommende soloplade

Tidligere på ugen kom det frem, at Pete Doherty vil udsende et soloalbum til marts, og at han på pladen får hjælp af Blur-guitaristen Graham Coxon. Guitaristen har ikke ladet sig interviewe om samarbejdet, men i en række forumindlæg på Blurs officielle webside kommenterer han under navnet Tweedo på indspilningerne og Doherty som person.

I et indlæg skriver han blandt andet, at han rigtig godt kan lide Doherty, som han beskriver som særdeles morsom, varm og charmerende. Men Coxon fremhæver også en række svagheder og siger, at han har en tendens til at tiltrække uheldige elementer.

"Han er meget påvirkelig, ganske følsom, alt for godtroende, og han roder sig helt unødvendigt ud i problemer - helt simpelt og ganske uheldigt for ham virker han som en magnet på røvhuller".

Coxon fortæller, at grunden til, han medvirker på pladen er, at han hørte en masse muligheder i demoerne og fortæller, at nogle af sangene rørte ham dybt og beskriver pladens tekster som værende lige i øjet.

"Jeg synes det er let at tro, at Pete er en døgenigt. Jeg har selv til tider været mere end en smule sur på ham for at pisse sit talent op ad væggen ved alt for mange lejligheder. Men jeg synes, at når han gennem tågen kan se, hvilke muligheder der er for ham, så kan han virkelig levere varen".

Pete Doherty udsender sit første soloalbum 9. marts.

ANNONCE