Nyhed

Hyldestkoncerten til Obama på TV2

Sidste søndags stjernespækkede koncert bliver sendt fredag på TV2

TV2 har fået rettighederne til at sende søndagens hyldestkoncert til USAs nye præsident Barack H. Obama. Så selvom man ikke var en af de mange, der trodsede vinterkulden for at høre koncerten ved Lincoln Memorial i Washington DC i søndags, kan man altså alligevel få mulighed for at opleve arrangementet, når det vises på fredag.

Som vi tidligere har gjort opmærksom på her på GAFFA, var nogle af de mange medvirkende stjerner blandt andet Bruce Springsteen, U2, Beyoncé, Mary J. Blige, Garth Brooks, Sheryl Crow, Josh Groban, Herbie Hancock, John Mellencamp, Usher, Pete Seeger, Shakira og Stevie Wonder.

En bevæget Beyoncé spillede desuden for det nye amerikanske præsidentpar ved tirsdagens Neighborhood Ball, som blev afholdt i forbindelse med Barack Obamas indsættelse som præsident for USA. Her spillede hun Etta James' nummer "At Last", som frembragte en lille tåre hos Mary J. Blige og mange af de andre tilstedeværende.


Fredagens show havde fået titlen "We Are One: The Obama Inaugural Celebration At The Lincoln Memorial", og ud over de mange stjernemusikere er der også optrædener fra navne som Tom Hanks, Jamie Foxx, Martin Luther King III, Queen Latifah og Denzel Washington.

Showet sendes fredag den 23. januar klokken 23:15.

ANNONCE