Nyhed

Madonna i Parken

Popstjernen gæster København sammen med Paul Oakenfold 11. august

Så ligger det fast! Madonna vender til sommer tilbage til Danmark for at give koncert. Men denne gang bliver det ikke Horsens, der skal lægge scene til, men derimod Parken i København, hvor man vil kunne opleve Madonna 11. august.

Madonna bekræftede tidligere på ugen rygter om, at hun havde planer om at genoptage sin "Sticky & Sweet"-turné, og nu foreligger der så en stribe officielle datoer inklusive en i Danmark. Der havde ellers tidligere været rygter fremme om, at det ville blive til en koncert 16. juli i Parken, men den dato viste sig ikke at holde vand.

Popfænomenet starter sin turné i London 4. juli og forlænger dermed turnéen fra sidste år med 13 nye datoer. Her vil man desuden kunne opleve engelske Paul Oakenfold, der skal levere opvarmning til samtlige koncerter.


Der vil til lejligheden blive sat tag på Parken, og billetsalget til koncerten med Madonna 11. august starter mandag 9. februar klokken 10:00 via billetlugen.dk, på telefon 70 263 267 samt i Fona-butikkerne. Max. 6 billetter per mand.

ANNONCE