Nyhed

Prince udgiver tre plader i løbet af 2009

Sangeren har to solo-albums samt en Bria Valente-plade på vej

Ifølge nme.com er Prince klar til at udgive hele tre albums i løbet af i år. De to af dem er solo-plader, der er så godt som færdigindspillede. Titlerne på de to plader er ”MPLSOUND” og ”Lotus Flower”. Den tredje plade er et album med Princes protegé Bria Valente og har fået titlen ”Elixir”.

Prince udgiver højst sandsynligt pladerne selv via nettet i første omgang, men ligger ifølge LA Times i forhandlinger med et større pladeselskab angående fysisk distribution af musikken.

”MPLSOUND” indeholder en gæsteoptræden af Q-Tip fra A Tribe Called Quest, og ifølge Prince vil der være tale om et elektronisk album, der også vil byde på eksempler på nye indspilningsmetoder. ”Lotus Flower” vil derimod være en mere guitarbaseret plade, der skulle bringe mindelser om for eksempel ”When Doves Cry”.

Hvad Valente-albummet angår, beskriver Prince ”Elixir” som nasty uden at være beskidt, og sammenligner i øvrigt Valente med Sade.

Det skal blive spændende at se, om de kommende udgivelser medfører en turné, der kunne bringe Prince forbi Danmark, sådan som det rygtedes i sommer.

ANNONCE