Nyhed

Slipknot-sanger vil udgive soloalbum

Corey Taylor vil fokusere på at færdiggøre sit første soloalbum, når den kommende Slipknot-turné er overstået

Slipknot påbegynder i næste uge en USA-turné, der skal køre frem til midten af marts, og derefter er der endnu ikke offentliggjorte turneplaner frem til september. Men bandets frontmand, Corey Taylor, kigger allerede nu frem mod den efterfølgende periode, hvor han skal i gang med at indspille sit første soloalbum.

Taylor har allerede et alternativ til Slipknot i form af bandet Stone Sour, hvor han også bidrager til sangskrivningen. Men nu er det altså blevet tid til at lave et regulært soloalbum med sange, der ikke ville passe ind hos hverken Slipknot eller Stone Sour. Taylor beskriver overfor Billboard materialet som "et kryds mellem Foo Fighters og Social Distortion med noget Johnny Cash mikset ind" (hvilket sjovt nok også er sådan, man kunne beskrive Volbeat) og siger, selvom der er en country-inspiration, så er der også en masse lige-ud-af-landevejen rocksange i højt tempo.

"Jeg vil aldrig lade mig blive sat i bås. Jeg nægter at acceptere det faktum, at jeg ikke kan lave den musik, jeg vil lave. Jeg tror, det tog folk et øjeblik at forstå det, men nu er jeg et sted, hvor jeg kan gøre hvad som helst, og hvor folk tager det seriøst".


Taylor fortæller, at selvom han gerne vil lave et soloalbum, så handler det om Slipknot frem til september, hvor "All Hope Is Gone"-turnéen afsluttes. Slipknot kan for øvrigt til juni fejre ti-års jubilæet for bandets debutplade og på daværende tidspunkt forventes det, at de vil turnere rundt i Europa og gæste forskellige festivaler. De er dermed et særdeles godt bud på et hovednavn til årets Roskilde Festival, hvor de ikke har spillet, siden de i 2004 vikarierede for David Bowie.

ANNONCE