Nyhed

Springsteen genudgiver Darkness On The Edge Of Town

Det klassiske album genudgives i en ny deluxe-udgave

I 2005 havde albummet "Born To Run" 30-års jubilæum, hvilket Bruce Springsteen fejrede ved at genudgive albummet i en deluxe-udgave. Nu kan Springsteens manager fortælle, at albummet "Darkness On The Edge Of Town" også skal genudsendes i den nærmeste fremtid.

Albummet blev oprindelig udsendt i 1978, og blev dengang udråbt til årets album af det engelske musikblad NME til trods for, at hverken pladen eller de to singler klarede sig specielt godt på hitlisterne. Sjovt nok blev flere af sangene skrevet i samme periode, som ikke kom med på pladen, hits for andre kunstnere som "Because The Night" (Patti Smith Group) og "Fire" (Pointer Sisters), og andre kom med på den efterfølgende plade, "The River".

Men nu udtaler Springsteens manager Jon Landau til Billboard, at albummet skal genudgives i en remastereret udgave, der desuden skal indeholde noget filmisk dokumentarmateriale om skabelsen af albummet blandet med live-optagelser fra dengang.

Det vides endnu ikke, hvornår den nye udgave af "Darkness On The Edge Of Town"vil blive udsendt. Men natten mellem søndag og mandag kan man se Springsteen optræde til Super Bowl XLII, og 8. juli kan han opleves sammen med The E Street Band i Herning.

ANNONCE