Nyhed

The Whitest Boy Alive på Train

Erlend Øye og resten af bandet kan opleves i Århus 24. april

The Whitest Boy Alive udsender 3. marts deres andet album "Rules", og på den efterfølgende turné kommer de forbi Århus for at give koncert på Train. Gruppen får følgeskab af den norske gruppen The New Wine.

Det er norske Erlend Øye fra Kings Of Convenience, der er hovedmand bag The Whitest Boy Alive, som efter en længere opstartsfase debuterede i 2006 med albummet "Dreams". Siden da har gruppen gæstet Danmark to gange, og begge gange har GAFFAs anmelder kvitteret med særdeles positive anmeldelser.

Vildest gik det for sig på Roskilde Festival, hvor GAFFAs anmelder leverede de maksimale seks stjerner for koncerten og konkluderede omkring bandets optræden og musik:


"Uhøjtidelig, dansabel indierock serveret med et smil på læben. Så har man set det med."

Nu bliver der mulighed for at se, om bandet kan leve op til de mange roser, når de tager det nye materiale med på landevejen. I hvert fald giver The Whitest Boy Alive koncert på Train i Århus 24. april, og da der endnu ikke er blevet offentliggjort information om billetsalget anbefales det, at man holder øje med spillestedets webside.

ANNONCE