Nyhed

Tigerspring springer ind i 2009 med nyt

Pladeselskabet har udgivelser på vej med Chimes & Bells, Jong Pang og I Got You On Tape og udvider managementafdelingen

Det københavnske pladeselskab, management- og bookingselskab Tigerspring har haft masser af succes i 2008. Ikke mindst med deres udgivelse af Choir Of Young Believers' massivt anmelderroste debutalbum "This Is For The White In Your Eyes", der blandt andet blev kåret til årets danske album i GAFFA og også har givet gruppen radiohittene "Next Summer " og "Action/Reaction".

Tigerspring har dog tænkt sig at leve op til sit navn og hviler derfor ikke på laurbærrene. Således kan selskabet nu præsentere en række nye udgivelser i 2009. Første udgivelse bliver et remixalbum med københavnske I Got You On Tape – en udgivelse, vi allerede har omtalt her på GAFFA.dk. Albummet får titlen "Remixes", udkommer som vinyl 19. januar og indeholder remixes af sange fra gruppens andet album, "2" fra 2008. Til efteråret udgiver bandet sit tredje studiealbum, også på Tigerspring.

I begyndelsen af februar debuterer Chimes & Bells med ep'en ”Into Pieces Of Wood”. Chimes & Bells er et nyt soloprojekt fra den meget aktive sangerinde, cellist med mere Cæcilie Trier (Choir Of Young Believers, Le Fiasko). Bandet kan i øvrigt i den kommende tid opleves live som support for netop Choir of Young Believers, så Cæcilie Trier kan se frem til nogle travle aftener.

I marts er Jong Pang alias Anders Rhedin (billedet, eks-Moon Gringo) med gæster klar med albummet ”Love”, som efterfølger debuten ”Bright White Light” fra 2008, der også udkom på Tigerspring. Jong Pang tager på turné i april med en helt ny liveopsætning.

Senere på året udkommer debutalbummet fra århusianske Messy Shelters, der i november udgav sin debut-ep "Abandonship", som GAFFA tildelte hele fem stjerner.

Tigerspring udsender i løbet af 2009 også album fra den svenske tvillinge-pigeduo Taxi Taxi (første fuldlængdealbum) og Bloood Music samt debutalbummet fra engelske Bodies Of Work.

Tigerspring udvider også sin management-del, og nye i folden er Diefenbach, Fallulah og produceren Mikkel Gemzøe. Flere navne er på vej, oplyser Tigerspring.

Samtidig står Tigerspring også bag den nye indieklub ”Casual Fridays”, der havde premiere 2. januar på Ideal Bar på Vega i København, og som fremover vil køre hver fredag frem til sommer.

Som om alt dette ikke er nok, arrangerer Tigerspring i 2009 også en festival, udgiver en compilation-udgivelse og starter et helt nyt pladeselskab op.

Tigersprings hjemmeside

ANNONCE