Nyhed

Anthrax aflyser dansk koncert

Sanger Dan Nelson er blevet syg, og metalgruppen aflyser derfor koncerten på Vega søndag

Det var meningen, at det amerikanske veteran-thrash metal-band Anthrax skulle give koncert i Danmark i ganske intime rammer søndag den 19. juli, nemlig i Lille Vega i København.

Desværre oplyser den danske koncertarrangør Live Nation nu, at koncerten er aflyst, da gruppens forsanger Dan Nelson - i øvrigt bandets ottende sanger siden starten - er blevet syg. På gruppens hjemmeside kan man læse, at han er blevet "seriously ill", og gruppen aflyser derfor også koncerten i aften i Hultsfred i Sverige og på mandag i Berlin. Nelson ventes dog klar til koncerten 22. juli i Oslo.

Billetter refunderes, hvor de er købt.

Anthrax debuterede tilbage i 1984 med pladen "Fistful Of Metal" og udviklede sig til at blive et af 80'ernes og de tidlige 90'eres vigtigste metalnavne og anerkendt som nogle af de største thrash metal-bands sammen med Metallica, Megadeth, og Slayer. Anthrax er blandt andet kendt for højt roste album som "Spreading The Disease" (1985), "Among The Living" (1987) og "Persistence Of Time" (1990).

Anthrax har til dato udsendt ni album, senest "We've Come For You All" fra 2003. Det tiende, med titlen "Worship Music", ventes på gaden senere i år.

ANNONCE