Nyhed

Does It Offend You, Yeah? på Rust

Den engelske gruppe kommer til København til august

Der var god hype omkring den engelske trio Does It Offend You, Yeah? op mod udgivelsen af debutalbummet "You Have No Idea What You’re Getting Yourself Into", der dog aldrig blev en stor salgsmæssig succes. Men nu er gruppen blevet udvidet med to medlemmer, og i fællesskab udsender de senere i år album nummer to. Men inden da kan de opleves live i København.

Der er nemlig netop blevet offentliggjort en dansk koncertdato med gruppen, der går på scenen på Rust 1. august. Her vil de formodentlig blande materiale fra debuten med sange fra det kommende album "Don't Say We Didn't Warn You", der forventes at ligge klar til oktober.

Det skal følge op på debuten, der i en firestjernet anmeldelse her på GAFFA.dk fik følgende kommentar med på vejen:


"Der er ingen tvivl om, at DIOYY? formår at skabe en fest, og hvis der næste gang kunne læsses mere og mere personlig sangskrivning ind i de tempofyldte sange, ville folk uden glowsticks måske også blive frydefuldt fornærmede".

Om de har taget rådet til sig, kan man finde ud af, når bandet senere i år kommer til landet. Billetter til koncerten med Does It Offend You, Yeah? på Rust 1. august kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE