Nyhed

Does It Offend You, Yeah? til Train

Does It Offend You, Yeah? og to andre navne er sat på plakaten, til marts-udgaven af arrangementet MiskMask i Train

Tre stærke navne fra både ind- og udland er sat på programmet til et MiskMask-arrangement i marts måned. Does It Offend You, Yeah? er sat som headliner for denne aften, og da skulle de være albumaktuelle til marts, med deres anden plade, "Don't Say We Didn't Warn You". De fire engelske drenge har tidligere imponeret med deres hårdtslående elektroniske rock-lyd fra debutalbummet "You Have No Idea What You're Getting Yourself Into", og har lavet remixes for blandt andre Muse og The White Stripes. Det andet udspil skulle bringe en ny lyd med sig, med inspiration hentet fra eksempelvis Muse. Bandet fortalte australske ABC om albummet:

"På det sidste album havde vi numre, der lød som to personer, der producerede et dance-track, og vi havde numre, hvor vi lød som fem mennesker, der spillede i et band. På det nye album er det en fusion af de to ting, så det har en elektronisk rygrad, og det er ikke så rodet. Det er mere os, der spiller live i et studie."

Udover DIOY,Y? kan man opleve det otte mand stærke, norske rockband Kakkmaddafakka og danske Reptile And Retard, to upcoming rock-bands med elektroniske indflydelser, der begge skulle være særdeles stærke live. Sidstnævnte har især gjort sig bemærket i Kina, hvor de har været på den længste turné, et dansk band nogensinde har gennemført, og hvor de i år skal spille til World Expo 2010 i Shanghai.

Arrangementet løber af stablen søndag den 28. marts fra klokken 21.00 i Train, Århus. Billetter kan findes via GAFFA Live.

 

ANNONCE