Nyhed

Nik & Jay, Kim Larsen og Lis Sørensen støtter brystkræftsagen

Signeret T-shirt, maleri og platinplade bortauktioneres på Langelandsfestival

Langelandsfestival er i fuld gang, og i den forbindelse har tre af de optrædende, Nik & Jay, Kim Larsen og Lis Sørensen indvilliget i at støtte kampen mod brystkræft. De har nemlig sat tre personlige effekter på auktion til fordel for den gode sag.
 
Nærmere betegnet er der tale om en signeret Nik & Jay Boing!-T-shirt, et maleri lavet af Kim Larsen og en platinplade fra sangerinden Lis Sørensen.

Brystkræftkampagnen Breast Friends bortauktionerer i samarbejde med netauktionen QXL en masse effekter for at samle penge ind til brystkræftforskning. En lang række kunstnere på årets Langelandsfestival støtter Breast Friends-kampagnen ved at male et maleri eller donere en personlig genstand, så der er noget for enhver smag. Auktionen er allerede i gang og slutter onsdag den 5. august klokken 21.

Udover disse tre ting er der også mulighed for at byde på diverse gavekort til hotel- og spaophold, smykker, kunst og en dansesæson hos Soffie Dalsgaard fra Vild med Dans og meget mere - blandt andet et maleri af Szhirley og Hanne-Vibeke Holsts roman "Dronningeofret" i signeret tilstand. Man kan se alle effekterne på www.qxl.dk. Alle indtægter går ubeskåret til forskningsprojekter udvalgt af de danske brystkræftlægers faglige selskab, Dansk Bryst Cancer Gruppe (DBCG). Læs mere om Breast Friends kampagnen på www.breastfriends.dk

ANNONCE