Nyhed

Aqua går nummer et

Opsamlingsalbummet med Aqua topper den danske albumhitliste

Aqua har i denne måned udsendt en opsamling af deres største hits, og ikke overraskende topper det album den danske albumhitliste i denne uge. Udgivelsen indeholder tre nye numre inklusive singlen "Back To The 80s", og udover at pryde juli-nummeret af GAFFA kan Aqua altså også prale med, at deres album "Greatest Hits" er gået direkte ind på førsteplads på hitlisten.

Derudover besættes top fem i denne uge af gamle kendinge. Nephew ligger nummer to med "DanmarkDenmark", og koncertaktuelle Bruce Springsteen ligger nummer tre med sit seneste opsamlingsalbum. Mohamed Ali har indtaget fjerdepladen med sit debutalbum "Keep It Simple", og på denne uges femteplads finder vi "Unico" med Sanne Salomonsen.

AC/DC er tilbage i top ti med deres "Black Ice"-album, men den eneste nyhed i top ti kommer fra Michael Andersen, der er aktuel med albummet "Timeglasset". Derefter skal vi ned i den nederste halvdel af hitlisten for at finde resten af ugens nyheder.

Ugens højstplacerede udenlandske nyhed ryger ind som nummer 28, hvor vi finder Jonas Brothers, der er på listen med albummet "Lines Vines And Trying Times". De ligger en enkelt plads over ugens sidste nyhed, der er albummet "Meets Madison Square Garden" med Michael Bublé.

Hele ugens hitliste kan ses hos Hitlisten.nu.

ANNONCE