Nyhed

Beck genindspiller Sonic Youth-album

Albummet "Evol" genindspilles af Beck på kassettebånd til ny Sonic Youth-boks

Den gode Beck Hansen er glad for at indspille coverversioner i disse dage. For nylig lancerede han et tiltag på sin webside, hvor han skal indspille et helt album på en dag og så forære det væk, og første album under behandling er debutalbummet fra The Velvet Underground. Nu tager han kampen op med et gammelt Sonic Youth-album til et kommende bokssæt.

Beck har tidligere indspillet Sonic Youth-sangen "Green Light" fra "Evol" fra 1986, og over for Pitchfork har Beck nu afsløret, at ikke bare sangen, men hans genfortolkning af hele albummet vil være at finde på en kommende boks fra Sonic Youth. Sjovt nok har Beck valgt, at sangene skal samles på et kassettebånd, der skal være en del af boksen, der dog endnu ikke er blevet bekræftet af bandet.

Til Pitchfork siger Beck:


"De er i gang med at lave en eller anden boks, hvor de får kunstnere til at lave fotografier og kunst og pamfletter relateret til Sonic Youth, og en af de ting, de havde ønsket sig var et kassettebånd. Så jeg meldte mig til at lave et kassettebånd. Jeg tænkte, at det ville være en interessant idé, i det mindste noget på et bånd".

Som nævnt har Beck allerede i denne måned indspillet hele "The Velvet Underground & Nico", og da projektet blev offentliggjort, fortalte sangeren, at de havde været tæt på at indspille Digital Underground-albummet "Sex Packets". Til Pitchfork fortæller han nu, at også "Happy Nation" med Ace Of Base har været i spil, som han i så fald ville indspille sammen med MGMT.

Han kan også fortælle, at han har færdiggjort et album sammen med Charlotte Gainsbourg, der endnu ikke har fået en udgivelsesdato. Så man kan ikke sige, at Beck ligger på den lade side, og vi må så bare vente og se, hvornår de mange projekter får lov at se dagens lys.


ANNONCE