Nyhed

Grand Avenue har turné og album på vej

Gruppens fjerde album udsendes til september og følges op af en Danmarksturné

Den københavnske kvartet Grand Avenue er endnu engang gået sammen med produceren Richard Rainey for at skabe et nyt album, hvilket bliver det fjerde fra gruppens hånd. Albummet følger op på "The Outside" fra 2007 og vil blive udsendt til september.

Grand Avenue har de sidste to år turneret flittigt i det meste af Europa. Men for kun to måneder siden låste bandet sig inde i et hus langt ude på landet for at samle tankerne og indspille deres fjerde album. Ifølge en pressemeddelelse bærer resultatet præg af, at bandet har givet mere los og sluppet tøjlerne mere end tidligere, så man skal forvente sig et album, der er mere rocket og kontant end tidligere.

Samtidig forlyder det, at første single "Almost Gone" desuden viser en ny og mere elektronisk side af bandet, der dog stadigvæk lægger stor vægt på de stærke melodier. Albummet er indspillet sammen med produceren Richard Rainey, der også styrede knapperne på "The Outside", og resultatet kan høres 28. september.

Grand Avenue kan ved samme lejlighed annoncere en Danmarksturné, der bringer dem rundt i landet i oktober og november måned. Det betyder, at bandet kan opleves på følgende datoer:

22/10 - Roskilde (Gimle)
23/10 - Køge (Tapperiet)
24/10 - Lyngby (Templet)

30/10 - Århus (Train)
31/10 - Horsens (Kulisselageret)

05/11 - København (Vega)
06/11 - Albertslund (Forbrændingen)

13/11 - Viborg (Paletten)
14/11 - Sønderborg (Sønderborghus)

20/11 - Kolding (Godset)
21/11 - Odense (Posten)

2711 - Haderslev (Månen)
28/11 - Nakskov (Huset)

ANNONCE