Nyhed

Rasmus Walter har hele to album på vej – ny single i denne uge

GAFFA.dk – alt om musik

En lys og luftig popplade og et afdæmpet og eftertænksomt udspil er undervejs

Det er tre et halvt år siden, Rasmus Walter sidst udgav et album, men nu annoncerer han, at han omsider har et nyt på vej – faktisk hele to, der hver især fokuserer på en side, vi i forvejen kender fra sangeren og sangskriveren. Det første album kommer til efteråret og bliver ifølge hans pladeselskab Playground Music "en lys og luftig popplade", mens det andet bliver et mere eftertænksomt og afdæmpet album, som udkommer i den mørke tid i vintermånederne i begyndelsen af 2021.

Fredag den 29. maj kommer en singleforløber for det første af de to album, nemlig sangen "Splitsekund", som handler om at gribe øjeblikket og nyde det, for alting kan ændre sig på et, ja, splitsekund.


”'Splitsekund' er mit opråb til alle om at fokusere på den, dem og det man elsker og holder af og stå imod alt det, der kan forvirre en, så man har lyst til at gøre det hele igen, den dag man ligger på sit yderste. Det er let at ønske, men allerhelvedes svært at efterleve,” lyder det fra Rasmus Walter i en pressemeddelelse.

Sangen er produceret af Rasmus Walter selv i samarbejde med Emil Lei (Hjalmer med flere) og byder ifølge hans pladeselskab på et håndspillet lydbillede præget af akustiske guitarflader, drømmende keyboardfigurer og et insisterende trommebeat. Der kommer også en musikvideo til sangen instrueret af Nicolas Tobias Følsgaard (Christopher, Rasmus Seebach med flere), og hvor Walter har inviteret nogle af sine nærmeste til at medvirke.

Rasmus Walter indledte karrieren i poprockbandet Grand Avenue, der udgav fire engelsksprogede album i årene 2003-2009, inden de gik hver til sit. I 2011 udsendte Rasmus Walter sit første soloalbum, nu på dansk, og siden er fulgt yderligere tre dansksprogede soloalbum. Han er især kendt for hittet "Endeløst" fra 2012. I 2018 og 2019 udgav Walter en stribe singler på engelsk, men nu er han altså tilbage på dansk.


LÆS OGSÅ: Veloplagt vikar med glimt i øjet

 

 


ANNONCE