Nyhed

Jens Lekman ramt af svineinfluenza

Den svenske sangskriver skal være i karantæne ti dage efter at være blevet syg på en tur til Mexico

På sin weblog fortæller den svenske sangskriver Jens Lekman, at han efter en turné i Mexico er blevet ramt af virussen H1N1, populært kaldet svineinfluenza. I et ganske morsomt indlæg fortæller Lekman, at han befandt sig i et fly på vej over Atlanten, da han blev ramt af feber og begyndte at hallucinere. Efterfølgende har Lekman erfaret, at han er ramt af svineinfluenza, og han er nu i karantæne.

I sit indlæg på webloggen skriver Lekman:

"Jeg var i gang med at krydse Atlanten, da jeg fik det rigtig dårligt, jeg fik febervildelser og begyndte at ryste som et espeløv, og jeg greb fat i ærmet på en Air France-steward. "Jeg har det ikke så godt, jeg skal nok til lægen", sagde jeg, og svaret kom som et brilliant miks af dødsfrygt og fransk uforskammethed: "Øh, ja... Terminal D... gå derhen måske... når vi lander". Efter det tog stewarderne og stewardesserne store omveje. En ring af tomme sæder formede sig omkring mig. Folks blikke var venlige, men bestemte og sagde: "Stakkels dig, jeg ønsker dig virkelig alt det bedste, men kommer du nær mig eller mit barn, så bliver jeg nødt til at gennembore dig med min plastikgaffel". Jeg rejste mig op og gik på toilettet, hvor jeg besvimede".


Jens Lekman slutter af med at fortælle, at han skal være i karantæne i ti dage, hvilket dog ikke synes at bekymre ham synderligt.

"Jeg kan se sommeren fra mit vindue, og det er bare perfekt. Sommeren er altid bedst gennem et vindue".

ANNONCE