Nyhed

Jonas Brothers til Aalborg

De tre brødre kommer på besøg i Danmark 1. november

Et af de senere års helt store amerikanske teen-fænomener hedder Jonas Brothers, og nu lander trioen i Danmark, når deres Europaturné sættes i gang i slutningen af oktober. Det femte stop på turnéen bliver i Aalborg, hvor man 1. november vil kunne opleve Nick, Joe og Kevin live.

Historien om den populære brødretrio startede i 2004, hvor et soloalbum med Nick Jonas var med til at bane vejen for en pladekontrakt med et internationalt selskab for de tre brødre. De debuterede sammen i 2006 med albummet "It's About Time", men det store gennembrud kom med "Jonas Brothers", der udkom året efter på et nyt selskab.

Successen banede vej for et samarbejde med Disney, der satte dem sammen med Miley Cyrus i serien "Hannah Montana", og også brugte dem og deres musik i filmen "Camp Rock". Siden er kommet "A Little Bit Longer" og i denne uge kommer gruppens fjerde album "Lines, Vines and Trying Times".

Den millionsælgende trio har offentliggjort den danske koncert på deres officielle webside, men det fremgår endnu ikke, hvor i Aalborg man vil kunne opleve Jonas Brothers 1. november og heller ikke, hvornår billetterne frigives.

ANNONCE