Nyhed

Marvel Hill på vej med toer

Første single hedder "Kiss/Bite" og udsendes 22. juni

I april måned var GAFFA en tur i studiet med Marvel Hill, hvor de var godt i gang med at indspille materiale til deres andet album. Nu er de kommet så langt med indspilningerne, at de kan udsende en single og annoncere, at der kommer et nyt album til efteråret.

Marvel Hill debuterede i 2007 med albummet "Heartless Is More", der var produceret af Troels Abrahamsen. Gode anmeldelser, singlerne "In This Mess Together" og "I Really Hope" samt ivrig turnévirksomhed var med til at generere en del opmærksomhed omkring gruppen, og nu er de så ved at være klar til at følge op på udgivelsen med deres andet album.

Første smagsprøve fra albummet kommer i form af singlen "Kiss/Bite", der udsendes 22. juni, og her vil man kunne, at gruppen denne gang har valgt selv at producere musikken. I en pressemeddelelse fremgår det nemlig, at Marvel Hill har valgt at gemme elektrorocken af vejen til fordel for et mere storladent og melankolsk rockudtryk.


Til GAFFA udtalte trommeslager Michel Svane i april om lyden på det kommende album:

- Vores lyttere skal hellere sidde tilbage med en følelse af glæde, vemodighed eller hvad det nu end er, frem for en lyst til at gå på dansegulvet. Det skal helst være en interessant oplevelse, og ikke bare noget, der står og kører, mens man støvsuger.

Resultatet kan høres på det fortsat unavngivne album, der udsendes til efteråret.


ANNONCE